Yes sir, that's my baby
Publicerat: 2011-01-19 Kl: 16:56:40 | I kategori: Allmänt
Namnsdag på Högklint = oxfilé.
Vad tusan köper man i namnsdagspresent?
Ingenting, kom jag fram till.
Kör istället en repris på temat "cooking for my love" och hoppas (läs: förutsätter) att det blir bättre mottaget den här gången.
Vardagslyxare som vi är, blir det klassisk firar-mat med oxfilé, hemmagjord pommes på bakpotatis, och ett nytt recept på morotsbearnaise som jag hittade i senaste Buffé.
Ååååh jag kan inte hjälpa det, först tänkte jag "save-fa" med en vanlig bea vid sidan om...
Men det är ju ingen sport!
Älskar att testa nytt, och Mr Pensionär får tycka om det...Eller inte.
I värsta fall får han väl ta lite Remoulad på flaska till - det har vi i kylen!
Skämt åsido, den fick strålande recensioner av testlagarna och verkar enkel att göra.
Till efterrätt ska jag precis svänga ihop en Semifreddo med jordgubbskompott á la Leila.
Därför har jag inte tid att stå här!
Hörs sen då?
Kramis
Jädrar i min låda vilket kalas du ställer till med. Vill absolut ha ERAN resension sen, tänk om Helge skoog hade kunnat hjäla er att konversera för en stund hihi! ;-)
KRÄM
Härmed utnämner jag dig till Bästa flickvännen!
Vägen till en mans hjärta går via magen. Iaf enl Allan Svensson i "Svensson Svensson". Kanske är det likadant för Mr H också.
Vi må hoppes.
Puss
Mäh! Jag vill oxå heta Henrik och bo tillsammans med dej..
Här heter jag Ulrica och bor tillsammans med en Daniel, inte fan får jag nån oxfilé å hemmagjorda pommes. Jäkla skit..
Ja, jag är avis!
Hoppas för H´s skull att det blev väl mottaget ;-p